Erfaring – det har vi – og det er din fordel

10. juni 2016 af Henrik Andersen

Flere af vores ingeniører har rekonstrueret data i mere end 30 år. Gennem årerne har de oplevet mange forskellige typer datanedbrud. Fællesnævneren for alle sagerne er, at der er mange følelser involveret, når datanedbrud rammer.

Nu skal du høre…

Hvert datanedbrud starter som det forrige. En ulykkelig dataejer har mistet data. Vi modtager et opkald og det kan dreje sig om en kundes billeder, regnskabssystemer, databaser, alle filer eller en hel disk der ikke bliver genkendt. Vi spørger ind til sagen og giver gode råd. Kunden har enten ikke taget backup eller også fungerer den pågældende backup ikke!

Men så – hjælp!

Nogle historier tager en helt anden drejning. Det er når det virkelig er alvor. Du googler al verdens recovery virksomheder og leder efter information om datarekonstruktion på diverse fora. Du satser på et forkert råd og de forkerte «eksperter». Det går ud over dine data og krisen eskalerer.

Vi hører om sådanne tilfælde hver dag, og vi forundres over hvor store risici folk tager med deres data.

Vi står på hovedet for dig

Vi tilbyder at hjælpe alle og du kan ringe gratis til vores kundecenter. Hvis I er en virksomhed der er i krise, kan I ringe på vores vagttelefon døgnet rundt.

Vi begynder altid med en analyse, for at identificere problem og skadeomfang.

Efter endt analyse har vi en oversigt over, hvilke data der kan rekonstrueres. Du får alt="" dokumenteret, samt et tilbud, hvor løsningen, omkostningen og leveringstiden er specificeret. Hvis der er tale om en mekanisk fejl, har vi højst sandsynligt reservedelen på lager – dette er selvfølgelig er inkluderet i prisen.

Tiden bestemmer du selv

Du bestemmer selv hvor hurtigt du vil have, at vi skal arbejde. Er data virksomhedskritiske ønsker du sikkert data leveret, så hurtigt som muligt. Er det blot vigtigt, at data bliver rekonstrueret, kan du sikkert vente længere tid.

Næste gang…

Vi lever i en digital tidsalder og alle vil før eller senere opleve et datatab. Vi holder os til nogle få enkle og gode råd:

  • Tænk rationelt!
  • Hvis du kan leve uden dine data, kan du selv prøve at redde data, spørge en ven eller prøve et «one man band».
  • Hvis du ikke kan leve uden dine data, skal du satse på erfaring, for eksempel datarekonstruktionsingeniører der har reddet data i mere end 30 år!

HUSK - du har ofte kun en chance for at kunne rekonstruere data.