19. september 2022 af Ontrack Team

I denne artikel undersøger vi, hvad der kan være årsagen til, at harddisken klikker, og giver nogle praktiske løsninger, som du selv kan prøve.

Læs mere


8. september 2022 af Ontrack Team

Et ransomware-angreb er en af ​​de største trusler, onlinebrugere står over for. I denne artikel undersøger vi, hvad der sker under et ransomware-angreb, og de trin, du skal tage for at sikre din organisation bagefter.

Læs mere


7. juli 2022 af Ontrack Team

Katastrofe recovery planer bør være en vigtig del af enhver organisation. I denne blog giver vi dig trin, du skal følge for at sikre, at du har en på plads.

Læs mere


14. juni 2022 af Ontrack Team

Når din harddisk er ødelagt, kan det virke umuligt at få data i tilbage. Det er dog ikke umuligt at rekonstruere data fra en ødelagt harddisk, hvis du har den rette ekspertise. Det første skridt i at rekonstruere dine data er at se på, hvad årsagen er.

Læs mere


2. maj 2022 af Ontrack Team

Vores eksperter her hos Ibas Ontrack vil altid give dig eksakte og transparente prisestimater for rekonstruktion af data, efter de har inspiceret din enhed. Men før det, hvad koster datarekonstruktion egentlig?

Læs mere


1. februar 2022 af Ontrack team

Nogle harddiske fejler pludseligt uden nogen advarsel, mens andre langsomt kan forværres over tid, uden at brugeren er klar over det.

Læs mere


27. oktober 2021 af Ontrack Team

Dette er den tredje artikkel i Ibas Ontracks kursus om datarekonstruktion.

Læs mere


29. september 2017 af Henrik Andersen

Kender du det – du kan ikke huske, hvor du har lagt din Smartphone, selvom det kun er 3 minutter siden du sidst var inde på Fjæsen (Facebook), for at se de seneste statusopdateringer?

Læs mere


8. september 2017 af Henrik Andersen

I forbindelse med datarekonstruktion, har ingeniørerne hos Ibas, gennem årerne set mange datalagringsenheder, der er blevet udsat for lidt af hver.

Læs mere


15. december 2016 af Henrik Andersen

I denne uge dykker vi ind i mobilverdenen for at finde ud af, hvad producenterne mener med, at mobilen er vandtæt. Hvad har vi brug for at vide og hvad gør du for at undgå at miste data, når uheldet er ude?

Læs mere


4. november 2016 af Henrik Andersen

Denne uge ser vi nærmere på den nye persondataforordning, der er blevet vedtaget i EU og trådte i kraft 25. Maj 2018.

Læs mere


29. august 2016 af Henrik Andersen

Danmark er i toppen på verdensplan, når det gælder mobilanvendelse via Smartphones og hele 85% af alle danskere over 15 år har en Smartphone.

Læs mere


10. august 2016 af Henrik Andersen

Vi har tidligere sammenlignet disse to disktyper i forhold til omkostninger, hastighed og kapacitet. Denne gang ser vi på om der eventuelt er nogle forskelle i levetid.

Læs mere


15. april 2016 af Henrik Andersen

Når du klikker på «gem» vil din PC, fysisk, gemme data, via hukommelsen og ud til en defineret lagringsenhed.

Læs mere


29. januar 2016 af Henrik Andersen

Etter en lang periode med markedsdominans for den traditionelle harddisk, har vi i det sidste set en række mere avanserede alternativer komme på markedet.

Læs mere


24. september 2015 af Øyvind Nyland

Mange af os har hørt om den noget mystiske sorte boks, også kaldet fartskriver eller flight recorder, og dens betydning, men hvor meget ved vi egentlig om denne vigtige del af flyet?

Læs mere


18. september 2015 af Henrik Andersen

Solid state-diske (SSD) har været hot i lagringsverdenen i det seneste årti. Disse enheder er dybest set en erstatning for harddiske, som anvender samme flash-hukommelse som USB-drev, mobiltelefoner og SD-kort, og de tilbyder en række fordele i forhold til deres mekaniske kollegaer.

Læs mere


6. juli 2015 af Henrik Andersen

Ofte forsvinder informationen sporløst fra enheden, mens brugeren andre gange har været uheldig og tabt mobilen på jorden eller i vand. Så hvad gør man?

Læs mere